zondag 20 maart 2011

Poetsen - deel II

 Het leek wel lente deze zaterdag. De zon scheen uitbundig en er was nauwelijks wind, kortom een heerlijke dag om de camper een flink onderhanden te nemen. Daarnaast moesten er nog wat zaken getest worden, bijvoorbeeld het water.We waren al vroeg ons mandje uitgegaan zodat we na de boodschappen onze camper bij de stalling konden ophalen. De stallingbaas had volgens afspraak weer keurig klaar gezet. Ook onze vrienden troffen we daar. Zij gingen heen oude caravan leeghalen.
Uiteraard stonden we op weg naar onze poetsplaats weer een voor de Spijkenisser brug. Het is bijkans haast onmogelijk deze brug zonder oponthoudingstijd te passeren. Dan maar een plaatje schieten van de camper met de blauwe lucht en de brug op de achtergrond... zo zie je maar, elk nadeel heeft zijn voordeel.
 Uiteindelijk hebben de hele Knaus eens flink onder handen genomen. Lekker gewassen en gepoetst. Daarnaast hebben we de schoonwatertank eens gevuld en getracht het water in de camper op gang te krijgen. In eerste instantie kwam er geen water uit de kraan. We konden de waterpomp horen draaien. Het bleek dat de pomp even geholpen moest worden. Met de tuinslang water in de wateraanvoerslang gespoten en ja hoor, we hadden water uit de kraan. Ook maar even de boiler testen.  Gasflessen geopend, de boiler de tijd gegeven om op te warmen en hallelujaa ook deze werkt. We zijn haast klaar voor onze eerste reis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten